Recente berichten
Archief

Foto's van Concorso Italiano

Luc Mouton heeft een paar mooie foto's geschoten op het Concorso Italiano, dat zondag 21 mei in Boxtel werd gehouden. Onze club was hier weer met een schitterende stand één van de opvallende aanwezigen. Verslag van deze dag in de komende Due Posti. Foto's kun je hier b ekijken.

Weer een prachtige stand

De eerste foto's van onze stand in Boxtel van Gaston ontvangen. Het wordt vast weer een prachtige stand. Kunnen we weer trots op zijn. Binnenkort meer foto's en verslag.

Nostalgie: de oude website

Nostalgie is ons allen niet vreemd. Tenslotte rijden de meesten van ons in dé spider van weleer en zullen de rijders van de nieuwe spider ook zeker genieten van de details verwijzend naar het oorspronkelijke model. Om de nostalgie in ere te houden, heeft Hans Poulssen de oude website ook nog live staan. Die wordt natuurlijk niet meer onderhouden, maar wie nog graag even teurgblikt, heeft nu die kans. De oude website is te bekijken op www.fiat124sport.nl. Ook staat de website in het menu onder "Het Register".

Fotoverslag van de Bloesemrit

Van de op zondag 30 april door Ton en Ina de Bruin georganiseerde prachtige Bloesemrit, zijn de foto's in het fotoalbum geplaatst. Een dag met prachtig weer, zoals we graag zien met onze spiders.

© 2020 Fiat 124 Sport Spider Register