© 2019 Fiat 124 Sport Spider Register

8 okt. 2017

Onderdelen over

0 reacties
Nieuwste posts
  • Set is afkomstig van een 124 Spider 1977. Prima optie voor wie breder schoeisel wil dan standaard. Velgen zijn in smetteloze staat, banden 2x vrijwel nieuw, 2x wat gesleten, maar nog lang niet aan vervanging toe. Bijpassende extra lange wielbouten worden meegeleverd.
  • Beschikbaar zijn kasten met/zonder rolluik met een totale lengte van +- 9 meter, ook werkbank met bankschroef Ook speciale werkstukken voor de Spider: * motorstand op wielen voor de Twin-Cam * frame op wielen zodat je een spider zonder wielophanging kan verplaatsen * meters voor syncronisatie dubbele Webers * Mig lasapparaat met gasfles * straalkast * plaat om alle klepveren in 1 keer in te drukken * balk om voorkant op te krikken * Mitutoyo meetgereedschap * Beta/Gedore/Hazet gereedschap * pneumatische slagsleutel en stiftfrees Andre Rolf, dhr.a.rolf@gmail.com 06-11012818
  • Via onze website kreeg ik het volgende bericht: " Hallo, Ik heb een restant pakkingen kunnen kopen. Hier blijken nu ook veel 124 sport pakkingen bij te zitten. Mijn vraag is of er belanstelling is om deze over te nemen. Deze kunnen weg tegen de laagst mogelijke prijs (onder online shopprijs) omdat ik er niets mee kan doen. Het betreft o.a. krukas, nokkenas, klepdeksel, carter, uitlaat en koppakkingen en. Ik bezit zelf een fiat 500 uit 72. Daardoor weet ik dat de onderdelen steeds duurder worden. Neem even contact met me op. Groet, Gaston Delvaux 06-25004007, gaston@dds.nl "