EVENEMENTENAGENDA
FIAT 124 SPIDER REGISTER

15 Oct 2017

En hieronder vind je de activiteiten die al hebben plaatsgevonden:

Frieslandrit

14 Oct 2017

Het laatste evenement, tevens rit van het Register in dit jaar.

Hoog in het noorden, in Friesland.

Georganiseerd door Theo en Debora Hoving

Zuid-Limburg rit

30 Sep 2017

De rit in Zuid-Limburg is succesvol verlopen. Goed weer, een prachtige omgeving en 17 equipes.

Georganiseerd door Arjen en Hanny Sleeuwenhoek

Midland Classic Show

23 Sep 2017

Beste Spideristi,
Het laatste weekend van september is al jarenlang bijzonder in Almere! Met oldtimers, kermis en lekker eten. Liefhebbers van oude auto’s halen hun hart op tijdens de Midland Classic Show met de mooiste klassieke auto’s. De pleinen in het centrum worden ingedeeld op land.
Ons register was erbij deze keer.

Elzas rit

08 Sep 2017

Deze reis naar de Elzas wordt georganiseerd door Jouke en Elisabeth de Vries en is van 9 t/m 17 september.

Uitnodigingen voor deze rit zijn per e-mail of post aan alle leden verzonden.

Noord-Hollandrit

19 Aug 2017

De Noord-Hollandrit startte in Cruquius en eindigde in Edam. Een mooie route die in het teken stond van waterbeheersing waarin wij Nederlanders zo goed in zijn.

georganiseerd door de evenementencommissie.

Italia à Zandvoort

23 Jun 2017

Italia a Zandvoort, hét Italiaanse auto & lifestyle evenement van Nederland, vindt in 2017 plaats op zaterdag 24 én zondag 25 juni. Circuit Park Zandvoort staat dit weekend volledig in het teken van alles dat met Italië te maken heeft. Italia a Zandvoort is daarmee het grootste Italiaanse auto- en lifestyle-event voor het hele gezin. Diverse demonstraties op het circuit worden afgewisseld met het nodige entertainment op de paddocks.

Midzomernachtrit IJsselmeer

16 Jun 2017

In de nacht van 17 op 18 juni vond er weer de nachtrit plaats rond de voormalige Zuiderzee. Het was een zwoele zomernacht met prachtige landschappen die aan de deelnemers voorbijtrokken. 340 kilometer over vele dijkweggetjes in soms dichte mist, maakte het extra pittig. Gaston had weer goed z'n best gedaan om een zo mooi mogelijke rit uit te zetten.

Concorso Italiano

20 May 2017

De 2e editie van Concorso Italiano vond weer plaats op een unieke locatie: Classic Park in Boxtel. Ons register was er met een mooie stand in een van de hallen, met een mooie Spider van één van onze leden als pronkstuk.

Bloesemrit

29 Apr 2017

Deze rit ging langs veel appel- peren- en kersenboomgaarden.
Start en finishplaats was restaurant “De Drie Zussen”, Rijksstraatweg 80, Meteren.
Een gepensioneerde fruitteler gaf uitleg over de fruitteelt en alles wat ermee samenhangt.
Aansluitend vertelde een medewerker van “Fruitmasters” ( de grootste fruitveiling van Europa) alles over het bewaren/koelen van het fruit.

Viva Italia TT Assen

08 Apr 2017

Evenementencommissie in samenwerking met ons lid Henk de Groot.

Ons register was daar ook vertegenwoordigd.

Ledenvergadering 2017

25 Mar 2017

De Algemene Leden Vergadering vond dit keer plaats bij Vireo Auto, Ringvest 4 te Houten. Vireo Auto is importeur van o.a. Abarth, Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bij Vireo is een kleine oldtimer collectie te zien, maar ook de nieuwe FIAT 124 Spider Abarth. Na de vergadering vond er een kleine rit van ca 60 kilometer plaats naar restaurant Prinsheerlijk te Scherpenzeel.

Nieuwjaarsborrel

21 Jan 2017

Om iedereen de gelegenheid te geven elkaar een goed, gelukkig en gezond 2017 te wensen, werd de traditionele nieuwjaarsborrel gehouden op de inmiddels ook traditionele plek: Musée du Vin te Oss, van Jouke en Elisabeth de Vries.

Please reload

EVENEMENTENAGENDA
Andere evenementen

ANDERE EVENEMENTEN

29 Sep 2017

Hier vind je evenementen die bij ons zijn aangemeld en waar ons register niet zelf aan deelneemt. Evenementen die wellicht interessant zijn voor onze leden. Weet je een evenement of wil je graag jouw evenement aanmelden, vul dan ons contactformulier in.

Oldtimerdag: 700 jaar Culemborg

25 May 2018

De Historische Automobiel Club Cuylenborgh (HACC) organiseert in 2018 voor de 28e keer haar Oldtimerdag.
Bij deze Oldtimerdag komen jaarlijks 350 oldtimers bijeen van verschillende periodes en automerken.
Aangezien in 2018 de stad Culemborg 700 jaar bestaat wil HACC, éénmalig 700 oldtimers bijeen brengen op deze 28e Oldtimerdag.
HACC wil daarmee dan gezamenlijk Nederlands grootst rijdende automuseum vormen, ter gelegenheid van de jarige stad Culemborg. En daar mogen Fiat’s uiteraard niet bij ontbreken. Meer informatie: www.hacc.nl

Please reload

© 2020 Fiat 124 Sport Spider Register