top of page
Recente berichten
Archief

Een Coupé is geen Spider...

De geruchtenstroom komt steeds meer op gang: Er gaat een coupé variant van de 124 Spider komen. Waar de Mazda een hardtop variant kent en dus een wegklapbaar dak heeft, zou de Fiat een vast dak gaan krijgen. Historisch natuurlijk weer helemaal verantwoord, want we hadden tenslotte ook een coupé op basis van de Fiat 124. Deze had dan wel een geheel eigen koets die in niets deed lijken op de 124 zelf of de Spider.

Maar de nieuwe coupé zou wel afgeleid zijn van de nuevo 124 Spider en dus veel gelijkenis tonen. Er duiken allerlei getekende plaatjes op hoe de nieuwe Coupé eruit zou kunnen komen te zien.

Hoe mooi de Coupé ook gaat worden, beste genieters van het open rijden, een Coupé is toch echt geen Spider ....

bottom of page