© 2019 Fiat 124 Sport Spider Register

Recente berichten

12 Apr 2019

31 Jul 2018

Please reload

Archief
Please reload

40 jaar FEHAC bij Paleis het Loo

10 Mar 2017

CONCOURS D'ELEGANCE PALEIS HET LOO

In het weekend van 1 en 2 juli 2017 worden de Paleistuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn weer omgetoverd tot het mooiste autofeest van Nederland.

Het jaarlijkse Concours d'élégance Paleis het Loo staat garant voor twee dagen autoplezier met de fraaiste klassieke automobielen, moderne sportwagens, Gran Turismo's en nieuwste primeurs, die niet alleen mooi gepoetst aan het Internationaal Concours deelnemen maar ook strijden om de eer tijdens de sprint op de Koningslaan. De thema's van het Internationaal Concours zijn inmiddels bekend.

De FEHAC zal op dit evenement ook aanwezig zijn, om te laten zien waar de FEHAC voor staat, en omdat de FEHAC 40 jaar bestaat willen we daar het tijdsbeeld laten zien, van voertuigen van 40 jaar terug. 

Daar hebben wij u als club bij nodig. De werkgroep FEHAC Events doet een beroep op alle clubs om ons te helpen met voertuigen uit het straatbeeld van de oprichting.

 

De auto van het jaar 1977, de Rover 3500 mag daarbij niet ontbreken.

 

Omdat de ruimte beperkt is kunnen we maar een gelimiteerd aantal voertuigen plaatsen. Daarom zal een keuze gemaakt worden welke voertuigen in aanmerking komen om aan dit evenement deel te kunnen nemen.

Heeft u interesse én u bent bereid hier aan uw medewerking te verlenen dan kunt u zich aanmelden bij Arjen Ritsma van de werkgroep FEHAC Events arjenritsma@gmail.com 

Het Concours d'élégance Paleis het Loo 2017 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juli in de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn. De komende maanden zullen de overige thema's, primeurs en aanwezige automerken bekend gemaakt worden. Meer informatie voor deelnemers en bezoekers is te vinden op: www.concourselegance.com

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload