Recente berichten

12 Apr 2019

Please reload

Archief
Please reload

Fotowedstrijd KNAC

9 Jul 2017

 

De KNAC, waarvan ons register lid is, houdt tot en met 31 juli een fotowedstrijd. Eigenaren van een klassieke auto worden uitgenodigd om een leuke foto van hun geliefde auto in te zenden.

Na de sluiting van de inzendtermijn kan iedereen de hele maand augustus via de interactieve website van de KNAC op de ingezonden foto’s stemmen. De tien foto’s die de meeste stemmen krijgen, worden bekroond met fraaie prijzen.

De 10 inzendingen met de meeste stemmen belonen ze met leuke prijzen, variërend van een op maat gemaakte autohoes tot een professionele taxatie of poetsbeurt. De KNAC maakt de winnaars bekend in de eerste week van september. De auto met de beste stemmen zal bovendien als afbeelding worden gebruikt op de nieuwe KNAC-lidmaatschapspas voor 2018.

Dus doe mee, kans is groot dat het dan toch een 124 Spider wordt?

 

Meer informatie:   https://www.knac.nl/oldtimer-van-het-jaar/

Delen op Facebook