Recente berichten

12 Apr 2019

Please reload

Archief
Please reload

Agenda voor 2019 bekend

16 Dec 2018

 

De agenda voor het komende jaar is inmiddels bekend. Het bestuur heeft de dagen waarop de traditionele nieuwjaarsreceptie, de Algemene ledenvergadering en de datums waarop er ritten zijn, vastgesteld.

Op de Evenementenagenda 2019 is dit nu op de website te vinden. Noteer de dagen alvast in je agenda, zodat je niets hoeft te missen!

 

Oproep

Voor de geplande ritten zoekt de evenementencommissie nog leden die een rit willen organiseren. Weet je een leuke omgeving waar jij een leuke rit kunt samenstellen? Laat het weten! We hebben jullie hulp nodig om de geplande dagen weer succesvol te laten zijn. Neem contact op met de evenementencommissie.

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter