Recente berichten

12 Apr 2019

Please reload

Archief
Please reload

Weer een lieve Spidervriend verloren

21 Mar 2020

Vrijdag 20 maart is Jaap Hendriks overleden na een intensieve tijd van medicatie.

Als iemand positief en vrolijk was, dan was het Jaap wel. Hij heeft jaren besteed om zijn Fiat weer in top staat te brengen en was als een kind zo blij dat hij er weer vol trots met zijn Hanneke in kon toeren. Ook het weekend in Luxemburg zagen wij hem genieten. Van de hele renovatie maakte hij een prachtig verslag die geplaatst is in de Due Posti. Wij zullen Jaap enorm missen en willen Hanneke en haar familie zeer veel sterkte wensen in dit verlies.

 

Het bestuur.

 

Informatie voor leden met betrekking tot condoleren (toegang alleen leden): https://www.fiat124spiderregister.nl/jaaphendriks

 

 

Delen op Facebook