top of page

Elkaar regelmatig treffen, dat is één van de doelen van het Register.

Hieronder vind je de agenda van 2018 met de activiteiten die we in dat jaar hebben gehad.

Nieuwjaarsborrel

De jaarlijks terugkerende nieuwjaarsborrel, dé gelegenheid om iedereen aan elkaar een goed, gelukkig en gezond 2019 te wensen, traditioneel op de vertrouwde plek: Musée du Vin te Oss, van Jouke en Elisabeth de Vries.

20 januari 2019

Ledenvergadering

De vergadering vindt plaats op een mooie centrale locatie in het land en wel bij restaurant Het oude stadshuis te Montfoort.

31 maart 2019

Viva Italia

Lekker genieten van alles wat Italië op automobielgebied heeft voortgebracht. Dat kan weer tijdens Viva Italia op het TT Cicuit Assen.
Een mooi circuit, exotische supercars, enthousiaste leden van diverse Italiaanse autoclubs en natuurlijk zomers weer. Zondag 28 april ziet het weer rood van de Ferrari’s, geel van de Lamborghini’s en zwart van de Italiaanse autoliefhebbers op en rond het TT Circuit Assen.
Als lid van het Fiat 124 Sport Spider Register kan je met korting toegangskaarten bestellen.

28 april 2019

Bevrijdingsrit

Op zondag 5 mei (Bevrijdingsdag), rijden we een mooie route met als thema onze bevrijding en de Slag om Arnhem.  We starten op de Grebbeberg waar in de oorlogs-meidagen van 1940 dapper weerstand werd geboden.
Via mooie dijkweggetjes komen we over “de brug te ver” , langs de droppingszones in de omgeving van Oosterbeek en rijden we over de Veluwe  naar het eindpunt in Garderen, waar na een mooie rit, een lekkere BBQ klaarstaat.
Het is een mooie gevarieerde route geworden met veel verschillende landschappen en genoeg te zien en te beleven onderweg. We hopen op een mooie opkomst en mooi weer.

5 mei 2019

Voorjaarsrit-Biesbosch

De derde dinsdag in juni is naast de Vaderdag ook de dag van de Nationale Oldtimerdag die dan altijd in Lelystad plaatsvindt.

Op deze dag hebben wij weer een rit en deze keer in de Biesbosch met na afloop een heerlijk gezellige Barbecue.

16 juni 2019

Zomerrit in Drenthe en Groningen

Bas Hummel, sinds vorig in bezit van een prachtige rode spider en sindsdien ook lid, heeft voor zondag 21 juli a.s. een mooie rit georganiseerd in de omgeving Drenthe.
We starten de rit op de boerderij van de schoonouders van Bas in Winde (een klein gehucht onder de stad Groningen) en rijden door prachtig natuurgebied.
We komen door een aantal typische Drenthe dorpen met hun brinken. De hunebedden zullen uiteraard niet ontbreken.

21 juli 2019

Tussen Vecht en Eem route

Voor diegenen die dan niet op vakantie zijn in het buitenland, kunnen dan lekker genieten in ons eigen land met een rit uitgezet door John en  Ineke van Esveld. Het Gooi met zijn karakteristieke dorpjes en een bijzonder unieke locatie als start- en eindpunt, staan weer garant voor een mooie route en gezellige dag.

25 augustus 2019

Buitenlandrit

De buitenlandrit is deze keer in Luxemburg waar de overnachtingen plaatsvinden in Hotel des Ardennes in Hoscheid.  In de Due Posti van april staat meer informatie over de organisatie en aanmelding.

20 t/m 24 september

De Kempenrit

Voor de laatste rit in het jaar die plaatsvindt in het laatste weekend van oktober doen we de Kempen aan.Een gebied ten Zuid Westen van Eindhoven.

De organisatie is in handen van Jouke en Elisabeth de Vries.

27 oktober 2019

Technische Meeting Vermogenstest

Vireo Auto in Houten nodigt het Register uit om op zaterdag 9 november te testen hoeveel pk de motor van je Spider nog heeft.
Er is tijd om ongeveer 10 auto’s te testen. Er zijn geen kosten voor deze meeting.
Voor koffie en thee wordt gezorgd. Er is bij Vireo geen mogelijkheid om lunch te kopen, dus als je wat wilt eten kan je dit het beste zelf meenemen.

9 november 2019

Please reload

EVENEMENTENAGENDA 2019

FIAT 124 SPORT SPIDER REGISTER

bottom of page