© 2019 Fiat 124 Sport Spider Register

12 Apr 2019

31 Jul 2018

Please reload

Please reload

Archief
Recente berichten

11 Sep 2019

Vorige maand was er dan de mooie Vecht en Eem route, georganiseerd door Ineke en John, op een hele warme zomerdag en op een bijzondere locatie centraal in ons land. Er zijn weer foto's gemaakt en die zijn nu dan ook te bekijken op de fotopagina.

2 Sep 2019

Natuurlijk wilden we allemaal graag de foto's zien van de afgelopen ritten.

Helaas waren er wat storingen in de website waarbij het plaatsen van de nieuwe foto's even niet goed lukte.

Inmiddels is dit verholpen en zijn de foto's van de Biesboschrit en Drentherit nu besch...

12 Apr 2019

De ontvangen foto's van de ledenvergadering in Montfoort staan nu online. Deze keer een hele bijzondere locatie, vanwege de grote opkomst.

Ook waren er nog foto's binnengekomen van de traditionele Nieuwjaarsborrel in Oss en ook die zijn nu te bekijken.

27 Mar 2019

Aanmelden via de website kan vanaf nu!

De rit voor 5 mei is uitgezet en dit is natuurlijk de perfecte dag voor een rit met de titel "Bevrijdingsrit".  De omgeving is ook helemaal passend bij de datum en de titel, met o.a. de Grebbeberg en "Een brug te ver" bij Arnhem.

Me...

14 Mar 2019

Ton Westen maakte ons attent op een interview op de radio van een bezitter die op een bijzondere wijze aan zijn Fiat 124 Spider is gekomen.

In het VPRO radioprogramma Nooit meer slapen (NPO1) is sinds kort een nieuwe rubriek over mensen met een auto-passie. In de uitzen...

16 Dec 2018

De agenda voor het komende jaar is inmiddels bekend. Het bestuur heeft de dagen waarop de traditionele nieuwjaarsreceptie, de Algemene ledenvergadering en de datums waarop er ritten zijn, vastgesteld.

Op de Evenementenagenda 2019 is dit nu op de website te vinden. Note...