Voor de leden

De pagina's achter de knoppen hiernaast zijn alleen beschikbaar voor leden en donateurs van het Fiat 124 Sport Spider Register. Alleen leden en donateurs worden na aanmelding geaccepteerd!

Aanmeldinstructie voor leden om toegang te verkrijgen:

Indien u lid bent van ons register, kunt u de hier getoonde pagina's inzien en het forum gebruiken.

Bij klikken op één van de knoppen hierboven, of de link "Inloggen/Aanmelden", dient u zich de eerste keer in te schrijven voor het ledendeel van de website.

Na het klikken op de knop hierboven, klik je vervolgens dan bovenin op "Inschrijven"

De websitebeheerder zal uw e-mailadres checken in het ledenbestand. Als dit overeenkomt, krijgt u een bericht dat uw aanmelding is geaccepteerd.

Het kan enkele dagen duren voordat uw inlog is geaccepteerd.

Tenslotte is uw webmaster ook maar een vrijwilliger...

Is uw e-mailadres niet bekend, dan zullen aanvullende vragen worden gesteld om uw lidmaatschap te checken.

Wanneer u geaccepteerd bent kunt u in het vervolg in het inlogscherm  met het e-mailadres en wachtwoord inloggen.

Alle pagina's zijn dan beschikbaar.

Leden vinden naast de digitale versie van de Due Posti hier ook meer informatie over de Spiders van de leden en veel technische documentatie.

De website zal steeds meer informatie, tips e.d. bevatten met betrekking tot onderhoud en reparaties aan de Spider.

Wilt u ook lid worden? Klik hier.

Sommige leden ervaren problemen bij het inloggen als ze gebruik maken van Internet Explorer. Advies is om een andere webbrowser te gebruiken, zoals Edge, Safari, Chrome, Firefox.

De website is responsive, dat betekent dat op een smartphone de website wordt aangepast en er anders uitziet om gemakkelijker door de verschillende onderdelen te gaan.

Op een iPad is dat niet het geval en komt de gewone website tevoorschijn. Op veel iPads is de website een beetje groot om te laden en kan het enkele 10-tallen seconden duren voordat de webiste is geladen. Op dit moment kan dat nog even niet anders en we hopen dat dit in de websitetool ooit verbeterd wordt.

© 2020 Fiat 124 Sport Spider Register