Andere websites met de 124 Spider in de hoofdrol

NEDERLANDSE WEBSITES

www.fiat124sportspider.nl

De website van de oorspronkelijke websitebeheerder van het Register, Hans Poulssen, met onder andere informatie over zijn eigen Spider en Coupé.

www.fiat124spider.com

Deze website van een ander lid van het Register, Anthony Westen, laat veel blogs zien over veel zaken rondom de spider. Zijn vroegere contact met wijlen Tom Tjaarda, maakt dat hij over uniek materiaal van deze man bezit.

BUITENLANDSE WEBSITES 124 SPIDERCLUBS

Duitsland: Fiat 124 Spider Club e.V.

Website van de Duitse club met ook veel beschikbare informatie over de Spider en een forum.

Duitsland: Fiat 124 Spider Club Deutschland e.V.

Een andere Duitse Spider Club met bijna dezelfde naam.

Deze club heeft ongeveer 300 leden.

Duitsland: Pininfarina Spidereuropa Volumex iG

De naam van de club, Pininfarina Spidereuropa Volumex Interessengemeinschaft geeft precies aan waarvoor zij is bedoeld. Het Volumex type dat in de jaren 1984 en 1985 werd gebouwd.

Italië: Registro Nazionale Fiat 124 Spider

Website van het Italiaanse Register.

Zelfs als je geen woord Italiaans spreekt proef je de emotie uit de teksten die er staan ...

Verenigde Staten: The Pininfarina Azzurra Spider fan site

Website over de 124 Spider op het moment dat Pininfarina de productie overnam. Dit model werd in de VS de Azzurra genoemd.

21ST Century Fiat/Abarth 124 Spider

Website met heel veel informatie, (installatie)tips, maar ook zeer uitgebreide informatie van alles rondom de nieuwe Spider.

21stfs.png

SPECIALISTEN VOOR DE SPIDER

Oldtimerland

Deze specialist zit in Amersfoort en verkoopt en onderhoud Klassiekers. Dé specialist in Nederland van de Fiat 124 Spider vind je hier: Harry Minekus

Martin Willems

In het noorden in het Drentse Emmer-Compascuum vind je deze specialist in hoofdzakelijk Fiat, Lancia en Abarth. Een bezoek aan de specialist die een enorm terrein met auto's heeft staan is de moeite zeker waard.

Autobedrijf Moeijes

Als bedrijf al een "klassieker" want bestaat al sinds 1938. In Alkmaar vind je deze specialist in  Alfa Romeo, Fiat en Lancia.

OVERIGE WEBSITES

Fiat Club Nederland

De Nederlandse Club voor alle Fiat modellen is de Fiat Club Nederland. Doel van de club is om Fiat's erfgoed in Nederland op de weg te houden en elkaar in contact te brengen.

FCA Heritage

Officiële website van Fiat/Chrysler (FCA Italy S.P.A.) over het erfgoed van het merk in Italië. Nasst Fiat dan dus oook Alfa Romeo, Lancia en Abarth. Uiteraard ontbreekt informatie over de 124 Spider niet onder de titel "The spider that lived twice".

Oldtimerweb

In 2016 is dit informatiepunt voor  oldtimers opgericht en bevat een website met allerhande informatie rondom oldtimers, zoals clubs, musea, etc.