top of page

Elkaar regelmatig treffen, dat is één van de doelen van het Register.

Hieronder vind je de agenda van 2018 met de activiteiten die we in dat jaar hebben gehad.

Nieuwjaarsborrel

20 Jan 2018

De jaarlijks terugkerende nieuwjaarsborrel, dé gelegenheid om iedereen aan elkaar een goed, gelukkig en gezond 2018 te wensen, traditioneel weer op de inmiddels vertrouwde plek: Musée du Vin te Oss, van Jouke en Elisabeth de Vries.

Ledenvergadering

24 Mar 2018

De vergadering vindt plaats bij restaurant De nieuwe Ruysch, Lierderstraat 73, 7364 BK Lieren. Na de vergadering is er een lunch met broodjes en soep om vervolgens tegen 15:00 uur naar het A Ford museum in Beekbergen te gaan.

Na afloop van dit bezoek, volgt er nog een rit door de prachtige omgeving.

Viva Italia Assen

07 Apr 2018

Ons Register is onder leiding van Henk de Groot weer aanwezig op de Italië dag op het TT-circuit in Assen.

Brute Kracht bij Aviodrome

27 Apr 2018

Ons Register is uitgenodigd voor het evenement 'Brute Kracht – Planes & Cars’ bij Aviodrome. Dit evenement vindt dit jaar voor de tweede maal plaats. Als luchtvaartmuseum besteedt Aviodrome gedurende het weekend van 28 & 29 April aandacht aan de link tussen auto’s en vliegtuigen.

Meer informatie en aanmelden via onderstaande knop.

Voorjaarsrit: Bollenstreek

05 May 2018

Een rit door de Bollenstreek waarbij het start- en eindpunt in Noordwijk is. Tussendoor kan er Fort Teylingen worden bezocht en er is meer dan voldoende tijd voor een picknick of lunchstop.

Zomerkoninkjesrit

09 Jun 2018

Een herhaling van een negen jaar eerder georganiseerde rit door het mooie gebied tussen het Noord Brabantse Oosterhout en het Belgische stadje Lier. Via de bol-pijl routeomschrijving wordt het unieke eindpunt bereikt: Het museum Abarth Works, van Guy Moerenhout. Hij was begin jaren 70  een van de laatste Abarth-Rallyrijders, en bezit een unieke verzameling auto’s, die je gezien moet hebben.

Zomerrit Midden Drenthe

21 Jul 2018

Voor deze rit is gekozen voor de provincie Drenthe.

Gerard en Ellen van Woerkom hebben een mooie rit uitgezet, met mogelijkheden voor bezoek aan TT-Circuit, Kamp Westerbork of museumdorp Orvelte.

Een route van ongeveer 80 kilometer, dus tijd genoeg.

Geef je gauw op!

Nazomerrit West-Friesland

08 Sep 2018

Een rit die start en eindigt in Medemblik, waarbij water en vuur als startpunt dient: we starten in het Nederlands Stoommachinemuseum. En als het goed is worden de ketels ook die dag op stoom gebracht! Natuurlijk gaan we daarna onze Spiders "op stoom brengen" met een route van ongeveer 110 kilometer.

Naar keuze kan de rit worden afgesloten met een grill diner.

Ardennenweekend 14 t/m 18 september

13 Sep 2018

Toen Elisabeth en ik eind van de vorige eeuw, begin van deze eeuw voor een selecte groep Spideristen jaarlijks het oktober weekend organiseerden in de Ardennen en het Ahrdal (Duitsland), hadden wij een mooi hotel gevonden in het kleine gehucht Haute-Bodeux, temidden van uitgestrekte bossen en heuvels, daar waar je zo’n hotel niet zou verwachten.

Het is prachtig gelegen, met een fantastisch uitzicht over het dal. Het echtpaar Bertil en Violette Haag zijn nog steeds de gastheer en gastvrouw. De kamers, de eetzaal en de terrassen zijn voortreffelijk. Het eten nog beter en tot slot, het is nog betaalbaar ook!

Ons verblijf aldaar is van aankomst op vrijdag 14 september tot dinsdag 18 september 2018 en op basis van half-pension. We kunnen er op rekenen dat we in de watten worden gelegd met heerlijke plaatselijke gerechten en een ontbijt om U tegen te zeggen.

Arjen en Hanny, waar wij dit samen mee organiseren, hebben daar al een aantal ritten uitgezet, waarvan er één naar Duitsland voert met een bezoek aan de historische site van Vogelsang. Ook het Musée du Chocolat staat op het progamma.

Al met al belooft het weer een mooi en interessant weekend worden, waarvan we op voorhand al kunnen zeggen dat het een succes wordt.

Hanny en Arjen Sleeuwenhoek
Jouke en Elisabeth de Vries

14 t/m 18 september

Eikeltjeskoffieklets

27 Oct 2018

Op de valreep is er nog een evenement toegevoegd: De Eikeltjeskoffieklets in het vertrouwde Musée du Vin in Oss, met daarbij een kleine rit van ongeveer 45 kilometer. Als afsluiting van de dag en eigenlijk ook het prachtige spiderjaar is er een gezellige koffietafel bij Jouke en Elisabeth.

Please reload

EVENEMENTENAGENDA 2018

FIAT 124 SPIDER REGISTER

oldtimerfestival2018_edited.png
bottom of page