© 2019 Fiat 124 Sport Spider Register

Elkaar regelmatig treffen, dat is één van de doelen van het Register. Hieronder vind je de eerste data voor 2020. Meer informatie volgt later. Vanwege het 40 jarig bestaan van het Register, zal er in ieder geval een jubileumweekend komen!

1980-2020: 40 jaar Fiat 124 Sport Spider Register

Nieuwjaarsborrel

De jaarlijks terugkerende nieuwjaarsborrel, dé gelegenheid om iedereen aan elkaar een goed, gelukkig en gezond 2020 te wensen, traditioneel op de vertrouwde plek: Musée du Vin te Oss, van Jouke en Elisabeth de Vries.

12 januari 2020

Ledenvergadering

De ledenvergadering zal deze keer plaatsvinden in het DAF museum te Eindhoven. Na afloop van de ledenvergadering volgt er een lunch met een lezing door Arnoud op de Weegh, schrijver van autoboeken. En daarna is er nog een korte rit met na afloop een diner. meer informatie vind je onder de knop aanmelden.

Tot nader order uitgesteld

Voorjaarsrit

De regio Twente is op deze dag aan de beurt en de rit wordt georganiseerd door Marcel Hofmeijer. Later meer informatie.

GEANNULEERD

JUBILEUMWEEKEND "La Dolce Vita"

Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van ons Register, zal dit centraal in het land en gedurende een heel weekend gevierd worden.

Het is bijna zover, in 2020 bestaat ons register 40 jaar.
Volgens goede traditie wordt dit lustrum gevierd met een jubileum weekeinde inclusief overnachting.
Dit vindt plaats in het weekeinde van 13 en 14 juni 2020.
We zijn al druk in de weer om alles te regelen en te reserveren.

 

Voor meer informatie en aanmelden, klik hieronder op de knop.
Er is al een centrale start- en overnachtingslocatie gevonden in Bunnik bij het Postillion hotel.

13 en 14 juni 2020

Zomerrit

"wie sjoen os Limburg is" zong oorspronkelijk Harry Bordon. En dat kunnen we met z'n allen weer zien op deze rit verzorgd door Thijs en Margriet Schoeber, die in de regio noord/midden Limburg een route voor ons gaan uitzetten.

Zondag 19 juli

Nazomerrit

Het najaar in Drenthe is altijd mooi, eigenlijk is Drenthe altijd mooi (dat zegt dan jullie webmaster), maar deze rit vindt dan wel daar plaats en wordt door Bas Hummel georganiseerd.

Zondag 23 augustus

Buitenlandrit

Noord Frankrijk, de omgeving Compiegne is waar we vooralsnog gaan neerstrijken met de buitenland rit. Meer informatie volgt uiteraard.

18 t/m 22 september

Herfstrit

Herkansing van een eerdere flink verregende rit. Deze wordt door Ton en Ina de Bruin opnieuw uitgezet. Meer informatie volgt.

Zondag 25 oktober

Please reload

EVENEMENTENAGENDA 2020

FIAT 124 SPORT SPIDER REGISTER