top of page

Elkaar regelmatig treffen, dat is één van de doelen van het Register. In dit wel heel bijzondere jaar waar Corona ons allemaal behoorlijk bezighield,  zijn vele evenementen helaas niet doorgegaan. Extra jammer was dat voor ons, want 2020 was nou net ons jubileumjaar waarin wij het 40-jarig bestaan van het register wilden vieren. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet...

1980-2020: 40 jaar Fiat 124 Sport Spider Register

Nieuwjaarsborrel

De jaarlijks terugkerende nieuwjaarsborrel, dé gelegenheid om iedereen aan elkaar een goed, gelukkig en gezond 2020 te wensen, traditioneel op de vertrouwde plek: Musée du Vin te Oss, van Jouke en Elisabeth de Vries.

12 januari 2020

Ledenvergadering

De ledenvergadering zal deze keer plaatsvinden in het DAF museum te Eindhoven. Na afloop van de ledenvergadering volgt er een lunch met een lezing door Arnoud op de Weegh, schrijver van autoboeken. En daarna is er nog een korte rit met na afloop een diner. meer informatie vind je onder de knop aanmelden.

GEANNULEERD. ALV op 25 oktober

Voorjaarsrit

De regio Twente is op deze dag aan de beurt en de rit wordt georganiseerd door Marcel Hofmeijer. Later meer informatie.

GEANNULEERD

JUBILEUMWEEKEND "La Dolce Vita"

Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van ons Register, zal dit centraal in het land en gedurende een heel weekend gevierd worden.

Het is bijna zover, in 2020 bestaat ons register 40 jaar.
Volgens goede traditie wordt dit lustrum gevierd met een jubileum weekeinde inclusief overnachting.
Dit vindt plaats in het weekeinde van 13 en 14 juni 2020.
We zijn al druk in de weer om alles te regelen en te reserveren.

 

Voor meer informatie en aanmelden, klik hieronder op de knop.
Er is al een centrale start- en overnachtingslocatie gevonden in Bunnik bij het Postillion hotel.

GEANNULEERD, gaat in 2021 plaatsvinden

Zomerrit

"wie sjoen os Limburg is" zong oorspronkelijk Harry Bordon. En dat kunnen we met z'n allen weer zien op deze rit verzorgd door Thijs en Margriet Schoeber, die in de regio noord/midden Limburg een met als startpunt Huys ter Horst hebben uitgezet.

 

Onder voorbehoud van wijzigingen rondom Covid19, kun je je nu aanmelden.

Zondag 19 juli

Nazomer-Montferlandrit

Het is alweer acht jaar geleden dat Ton en Ina de Bruin de Montferlandrit hadden uitgestippeld. Een mooie route, door het Gelderse landschap en een stukje Duitsland. Helaas kregen we onderweg veel regenbuien op ons dak.

Op zondag 23 augustus, wordt deze route opnieuw gereden. We hopen natuurlijk op beter weer maar dat blijft altijd een verrassing.

Zondag 23 augustus

Drentherit: Beukenhorstrally

Het najaar in Drenthe is altijd mooi, eigenlijk is Drenthe altijd mooi (dat zegt dan jullie webmaster), maar deze rit vindt dan wel daar plaats en wordt door Bas Hummel georganiseerd.

Zondag 20 september

Buitenlandrit

Noord Frankrijk, de omgeving Compiegne is waar we vooralsnog gaan neerstrijken met de buitenland rit. Meer informatie volgt uiteraard.

GEANNULEERD. Uitgesteld naar 2021

Herfstrit/Ledenvergadering

Vanwege de Corona toestanden heeft de ledenvergadering in het voorjaar niet plaats kunnen vinden. De herkansing is dan op zondag 25 oktober. De voorzitter stelt zijn Musée du Vin (Oss) beschikbaar voor de vergadering. Natuurlijk zal de dag meer invulling gaan krijgen. die informatie volgt later.

Uitgesteld

Jubileumweekend 2021

2020 was een jubileumjaar en dat zouden we in juni vieren met een jubileumweekend. Dat ging om de bij iedereen welbekende reden niet door. Maar uitstel is geen afstel en de datum voor volgend jaar is alvast geprikt. Voor de agenda van 2021 dus.

12 en 13 juni 2021

Please reload

EVENEMENTENAGENDA 2020

FIAT 124 SPORT SPIDER REGISTER

bottom of page