top of page
Recente berichten
Archief

Nieuw evenement: Auto Motor FestivalIn het weekend van 29 & 30 april vindt het eerste AMK Festival plaats, genoemd naar Nederlands grootste klassiekermagazine Auto Motor Klassiek. Een laagdrempelig evenement, vol met actie en plezier. Nu al hebben diverse raceklassen zich ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit, zo zal de Historic Zandvoort Trophy van de HARC onderdeel zijn van dit geweldige weekend. Ook zullen er parades zijn van merkenclubs en mooie klassieke twee- en vierwielers op de paddocks. We verwachten dan ook duizenden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan. Meer informatie: www.amkfestival.nl

Natuurlijk zal dit een prachtig evenement zijn, maar we hebben vooralsnog op zondag 30 april ook ons eigen evenement staan: De Bloesemrit.

bottom of page