Recente berichten
Archief

55e Oost Brabant Rit


Op zondag 2 april organiseert de Auto Sport Club Boxmeer en omstreken weer de Oost Brabant Rit. De start van de 55e editie zal wederom plaatsvinden bij de Weijer in Boxmeer. Dit unieke, historische auto-evenement staat open voor alle liefhebbers van de kaartlees-sport of recreatief toeren. Deelname is in principe mogelijk met elke voor straatgebruik toegelaten personenauto. De eerste deelnemer gaat om 09.30 uur van start.

Vanaf 15.00 uur worden de eerste deelnemers terugverwacht bij het historisch klooster de Weijer.

De uitslag zal rond 17.15 uur bekend zijn en aansluitend volgt de prijsuitreiking.

Start en finish vormen traditioneel een spektakel dat veel publiek trekt.

Klassement

De Oost Brabant Rit wordt verreden in drie verschillende klassen. De Recreactieklasse bestaat uit een fotozoek-rit in ongedwongen sfeer. de Toerklasse en Sportklasse krijgen een kaartlees-rit, bestaande uit de volgende 3 systemen: ingetekende pijlen, ingetekende punten, grensbenadering.

Meer informatie en inschrijven...

© 2021 Fiat 124 Sport Spider Register

knac.png