top of page
Recente berichten
Archief

Een zonnige ledenvergadering

De weersvoorspellingen waren voor zondag 26 maart beduidend minder dan de zaterdag ervoor en de maandag erna. Maar hoe anders was het op de rit na afloop van de toch wel wat onstuimig ledenvergadering.

De locatie was bijzonder. Geen oud kasteel of museum, maar dealer Vireo in Houten, waar we door de vestigingsmanager Ton Peters van harte welkom werden geheten. Niet zomaar een dealer, maar een dealer met het autohart op de goede plek. Naast Alfa Romeo en Fiat ook dealer van Abarth.

En dan ook nog eens een paar prachtige oldtimers in de showroom. Een mooie locatie om de vergadering te houden en we hebben ons erg welkom gevoeld.

De ledenvergadering kende wat discussiemomenten over de financiën, het clubblad en bestuursopvolgingen van penningmeester en volgend jaar de secretaris. Het is toch altijd weer lovenswaardig dat er leden bereid zijn om zich zo voor de club in te spannen, maar het valt niet mee om daar telkens weer nieuwe mensen voor te vinden.

De lunch na afloop van de vergadering was compleet met een lekker kopje soep, waarna de rit van ongeveer 60 kilometer kon beginnen. Het zonnetje scheen tegen de verwachtingen in volop dus alle kappen gingen naar beneden. Genieten was het met de bijzonder dijkweggetjes en plaatsjes als Amerongen.

Als toetje dan nog voor de "blijvers" heerlijk op het terras in Scherpenzeel met aansluitend een diner bij restaurant Prinsheerlijk.

De lichten moesten aan toen een ieder naar huis ging, want ondanks het uur langer licht, was het al helemaal donker.

Een geslaagde eerste rit van onze club dit jaar!

Het fotoalbum is al gevuld met foto's van deze dag. Meer foto's altijd welkom.

(webmaster.124spiderregister@ziggo.nl)

bottom of page