top of page
Recente berichten
Archief

Duistere omstandigheden


Afgelopen weekend was er dan de Midzomernachtrit. En dat was er één met zomerse temperaturen, maar ook een stevige mist onderweg.

Nadat, hoe kan het ook anders, één van de leden vertraagd arriveerde in Marken door een pechgevalletje, waren iets over 12 uur 's nachts alle deelnemers klaar voor de start van de Midzomernachtrit. 10 Spiders, waarvan 1 "nuevo" vertrokken voor de rit van 340 kilometer rondom het IJsselmeer om dan rond 08.30 uur te eindigen in Garderen voor een ontbijt.

De avond en nacht was nog heel erg aangenaam en het was prachtig helder weer aan de West-friese kant van het meer. Maar nadat de Afsluitdijk overwonnen was werd het toch allemaal anders. Hele dikke mist waardoor de temperatuur ook even flink zakte en er een gevalletje kapotte v-snaar bijkwam, maakte dat de vermoeidheid wel steeds meer toesloeg.

Maar de prachtige plaatjes die aan je voorbij gaan van het landschap is echt mooi om eens op deze manier te beleven. Eén van de nieuwe leden heeft toegezegd om verslag te doen in de Due Posti van deze enerverende rit. Binnenkort ook een fotoalbum op de website.

bottom of page