Recente berichten
Archief

Wie de schoen past ...

Op ons Facebook waren ze al voorbij gekomen: de sneakers met daarop geprint het Fiat logo en 124 sport. Jammer dat het woord Spider ontbreekt, dat zou het helemaal compleet maken. Of de kenmerkende lijnen van de Spider. De betreffende webshop heeft nog meer schoenen met diverse logo's e.d. van Fiat. Zelfs met een print van een Fiat 500. En lopen we straks op onze meetings allemaal met dezelfde schoenen? Misschien zo'n schoen met ons logo?

Zomerkoninkjes op foto

Inmiddels zijn er ook voldoende foto's aangeleverd van de Zomerkoninkjesrit van 10 juni. Het album is nu aangemaakt met foto's van Ina de Bruin en Arjen Sleeuwenhoek. En heel toepasselijk genoeg aardbei-rode Spiders op de gevoelige plaat vastgelegd: naar het fotoalbum.

Zomerkoninkjesroute online

Heb je afgelopen zondag niet mee kunnen rijden met de prachtige Zomerkoninkjesroute, maar zou je graag toch nog die route een keer willen rijden? Dan is de route nu voor leden online beschikbaar op onze website: https://www.fiat124spiderregister.nl/routes Jaap en Hanneke Hendriks hebben de route, die werkt met het bolletje-pijltje systeem voor jullie beschikbaar gesteld.

© 2020 Fiat 124 Sport Spider Register