top of page
Recente berichten
Archief

FCA Heritage: de bijzondere types

Door ons lid Willem-Jan Kleppe werd ik gewezen op een prachtige website van Fiat Crysler Automobiles (FCA Italy S.P.A.), die een aparte tak genaamd FCA Heritage onder z'n hoede heeft. De website fcaheritage.com kent naast prachtige plaatjes ook diverse verhalen (Engels, Frans, Duits of Italiaans) over de verschillende bijzondere auto's die door de Italiaanse merken van FCA zijn voortgebracht.

Natuurlijk ook aandacht voor onze Fiat 124 Sport Spider. Naast interessante verhalen over de verschillende automodellen, bieden ze ook enkele auto's te koop aan. Te koop stond een 124 Spider uit 1981 (Pininfarina) die slechts 10.000 kilometer had gereden en altijd in het bezit is geweest van FCA. Een plaatje van een auto, maar deze is verkocht.

ik heb ergens een prijs voorbij zien komen van € 30.000 ...

Ook kun je een certificaat ontvangen van je eigen auto. Het aanvragen op de website lukt echter niet, omdat ons land er niet bij staat. Ik heb een poging gedaan per e-mail en hoop daar een reactie op te ontvangen. Wordt vervolgd.

bottom of page