top of page
Recente berichten
Archief

Teleurstelling: certificaat van Fiat


Nieuwsgierig als ik was, heb ik een "Certificato di Origine" aangevraagd bij de eerder gemelde FCA Heritage.

Dit is het antwoord dat ik kreeg van het Centro Storico Fiat op basis van de aangeleverde gegevens van mijn spider:

"Dear Sir, Following your request, we would like to inform you that from our search in the production registers concerning the chassis number you provided, the following information is available: - Model - Production date (month/year) Our apologies for so small information but Fiat did not conserved the original registers of manufacturing. The Certificate of Origin, printed on high-quality paper, will be sent to the address you have provided. A preview will be sent to your email address. The cost of this service is €. 70,00. As an alternative, the information could be provided in the text of an e-mail. The cost of this service is €. 30,00. After you send us your confirmation by replying to this email, we will proceed to sending you the payment instructions. Kind regards,

Centro Storico Fiat

Via Chiabrera, 24/A

10126 TORINO"

Alleen maar het model en productiedatum.... Dat is voor mij totaal geen reden meer om een dergelijk certificaat aan te vragen. Het voegt niet echt wat toe. Ik had gehoopt op veel meer informatie, zoals de website van FCA Heritage doet vermoeden.

bottom of page